Spandoekreclame

Spandoekreclame is een zeer goede manier van reclame maken. Zo kunnen spandoeken op een hoop plekken geplaatst worden. Je kunt ze op een gevel monteren, op een billboard of achter een raam plaatsen. Kortom, je kunt ze eigenlijk overal kwijt. Via deze manier komen mensen direct in contact met je dienst of product en dit zorgt er weer voor dat de naamsbekendheid groeit. Op die manier weten klanten je weer beter te vinden. Bergslot maakt en levert voor iedereen spandoeken en spandoekreclame.

Produceren en monteren van spandoeken

Het produceren en leveren van spandoeken en spandoekreclame gebeurt allemaal door Bergslot. Het materiaal waar een span- of zeildoek van wordt gemaakt is pvc, polyvinylchloride. Ieder doek wordt nadat het geprint is omgezoomd zodat het op een nette manier wordt afgewerkt, waarna er metalen ogen in worden gemonteerd. Grote doeken worden aan elkaar gelast, zodat de reclamedoek ieder formaat aan kan nemen. De buizenframes worden op maat gemaakt zodat het spandoek altijd past binnen de randen, waaraan ze met spinhaken worden bevestigd.

Hoe lang is de levensduur van een spandoek?

Wat de levensduur van een spandoek is hangt natuurlijk van veel factoren af. Zo zijn de weersomstandigheden en andere situaties waarmee het doek te maken krijgt. Dit kan de levensduur sterk aantasten. Zonlicht zorgt ervoor dat de kleuren vaal worden, terwijl er bij neerslag aanslag ontstaat. Dit alles verkort de levensduur natuurlijk. De gemiddelde tijd die een spandoek mee gaat is zo’n twee tot drie jaar. Daarna is het aan vervanging toe.