Wat is een roljaloezie?

Een roljaloezie wordt ook wel een duo rolgordijn genoemd. Deze superhandige trend in rolgordijnen zie je steeds meer in huizen verschijnen. De mogelijkheden van een rolgordijn lijken met de komst van een duo-rolgordijn eindeloos te worden. Want of je nu een kamer met openheid of privacy wilt, of een lichte of donkere ruimte, met een duo rolgordijn kan het allemaal. Dit soort rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, en deze kunnen los ten opzichte van elkaar kunnen bewegen.

Kettingbediening rechts of links

Met behulp van een kettingbediening kan jij gemakkelijk en snel de inkijk en hoeveelheid lichtinval bepalen. Zo kan je gedurende de dag de juiste sfeer creƫren. Deze kettingbediening zit standaard aan de rechterkant, maar is eenvoudig om te zetten naar de linkerkant. Net wat jij fijn vindt. Maar ook het inkorten of versmallen van een duo rolgordijn kan je gemakkelijk zelf doen. Vraag hiernaar bij het bedrijf waar jij jouw aankoop gaat doen.

Kleuren van de woonmode

Het is mogelijk om jouw duo rolgordijn is in een gewenste kleur te bestellen of te laten maken. Gordijnen volgen de woonmode op de voet. Je kan zo jouw eigen passende kleur kiezen. Het is kiezen van de juiste raamdecoratie voor jouw huis is vaak een lastige taak. Toch is het ook een hele leuke taak, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. En met alle online aanbieders is raambekleding, zeker in het geval een rolgordijn, heel betaalbaar geworden. Bekijk vooraf altijd goed naar wat je wensen zijn met betrekking tot de gewenste hoeveelheid licht en privacy in de ruimte.