Studenten office downloaden

Kopen van studenten office voor studenten hoeft uiteraard niet meer zo lastig te zijn. Je kunt als student namelijk zeer eenvoudig online studenten office licentie kopen.

Zo moest je Office eerst altijd als een softwarepakket kopen en op elke computer de software installeren. Maar dit hoeft gelukkig niet meer. De studenten office 365 verandert namelijk de gehele structuur naar die van een simpele cloudoplossing.

Alle onderdelen van office voor bedrijven worden aangeboden als een dienst in de vorm van Software-as-a-Service. Het is een nieuw abonnement structuur waarbij je grotendeels in de cloud werkt en dat brengt een hoop voordelen met zich mee. In dit artikel bespreek ik een paar.

Schaalbaarheid en gemak

Met studenten office 365 zul je altijd over de laatste versies van Office beschikken. Je kunt na het aanschaffen van een abonnement studenten office direct gebruiken en het grote voordeel is gewoon dat je deze versie van office op elk gewenst apparaat kunt gebruiken.

Een andere reden om voor studenten office te gebruiken is schaalbaarheid. Zo heb je de keuze uit verschillende pakketten voor studenten en het ligt er vooral aan waar jouw belangen liggen en wat je precies nodig hebt.