EasySwitch.nl

De energievergelijker www. EasySwitch.nl is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Indien u de energietarieven op de website gaat vergelijken, bent u altijd verzekerd van een actueel overzicht. Alle tarieven van de energieleverancier worden namelijk dagelijks bijgewerkt.

Elke dag ontvangen zij namelijk de nieuwste tarieven rechtstreeks van de energieleveranciers. Indien u via de website van EasySwitch.nl energieleveranciers met elkaar gaat vergelijken, dan vindt u altijd de beste energieleverancier die bij uw situatie past.

Daarnaast zijn ze ook nog eens heel transparant in de opbouw van uw energiecontract. Daarom kunt u tijdens het vergelijken al zien hoe hoog bijvoorbeeld de leveringskosten zijn, maar ook de hoogte van de belasting, toeslagen en netwerkkosten. Hierdoor zult u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te komen staan.

Alle aanbieders te vinden op één pagina

Alle energie aanbieders in Nederland worden in de berekeningen meegenomen. Zo worden niet alleen grote energieleveranciers zoals Eneco, Essent en Nuon meegenomen, maar bijvoorbeeld ook kleintjes zoals Energiedirect.nl en de Nederlandse Energie Maatschappij.

Op EasySwitch.nl kunt u eenvoudig vergelijken en overstappen naar een andere energieleverancier. Indien zij uw gegevens hebben ontvangen, sturen ze dit door naar de desbetreffende energieleverancier. Indien nodig wordt het energiecontract bij uw huidige energieleverancier opgezegd en heeft u ook nog eens 14 dagen bedenktijd. EasySwitch.nl – overstappen energieleverancier is echt de moeite waard!