betontegels terras

betontegels-terras

Een terras aanleggen in gepolierd beton en het heeft ook veel voordelen. Hieronder zal ik een aantal voordelen van betontegels terras op te noemen:

  • Ga voor een naadloze afwerking
  • en een terras dat perfect op maat gemaakt kan worden
  • waarbij je amper onderhoud hebt
  • en je geen rekening moet houden met weersomstandigheden

Wanneer het bovenstaande verhaal je aanspreekt, dan zul je zeker ongetwijfeld kiezen voor een terras in gepolierd beton. In dit artikel bespreken we een aantal dingen over betontegels terras en wat vooral de mogelijkheden zijn.

Terras in beton

Het is mogelijk om een terras met gewoon beton aan te leggen, maar je kunt het ook eventueel polieren. Het laatste raad ik je echt aan, want het oogt niet alleen mooier, maar het beschermt je beton ook nog eens tegen eventuele vlekken.

Wat veel mensen niet weten is dat je altijd een kleurtje kunt toevoegen aan het beton. Meestal denken veel mensen aan een saaie grijze kleur, maar je kunt ook kiezen uit andere kleuren.

Sommige mensen vinden tegels dan weer mooier. Wel, je kunt in het begon groeven maken, waardoor het de indruk geeft dat het tegels zijn. Zoals je tevens op de foto hierboven ziet, kan het resultaat best erg mooi zijn.

Zo kun je grote tegels van 200cm groot nabootsen, of nog groter, 300cm x 300cm. Natuurlijk verschillen smaken, maar wij zijn erg fan hiervan. Uiteraard bestaan er ook gewone betontegels, dat zijn dan effectief losse tegels uit beton of gepolierde beton die je kunt aanleggen.