Transportbedrijven Breda

Op zoek naar transportbedrijven Breda? Op zoek naar een transportbedrijf die in Nederland en Belgiƫ werkt? Dan kun je het beste voor Oostvogels kiezen, want met meer dan 80 jaar ervaring zijn zij de meest ervaren logistiek dienstverlener uit de omgeving van Breda.

Oostvogels is door de jaren heen uitgegroeid tot een top transportbedrijf en wij werken voor gerenommeerde opdrachtgevers in diverse sectoren. Wij spelen altijd op de wensen van de klant in en onze communicatielijnen zijn kort, waardoor we altijd klantgericht kunnen werken.

Waarom de Oostvogels Groep?

Oostvogels heeft verschillende afdelingen zoals Transporten en Logistics waarbij het traject van producent tot consument volledig in de hand van de klant is. Hierdoor kan er snel en flexibel gehandeld worden.

Oostvogels Groep is er van overtuigd dat betrouwbaarheid en kwaliteit alleen bereikt worden met gemotiveerde medewerkers en de modernste technieken. Wij geloven er in dit te kunnen bereiken met een mix van jonge en oudere medewerkers. Het is de perfecte combinatie van talent, ervaring en flexibiliteit.