Snorscooter kopen

snorscooterkopen

Een snorscooter kopen? Dan doe je er goed aan dat je dit artikel eens doorleest. Een snorscooter is eigenlijk een brommer die niet sneller kan rijden dan 25 km per uur. Bij een snorscooter hoef je geen helm te dragen en dat je kan weer extra veel vrijheid geven.

De snorscooter kun je het snelst herkennen aan de kentekenplaat achterop die blauw is in tegenstelling tot geel bij de normale bromfiets. De snorscooter wordt dan ook gezien als een perfect alternatief voor de fiets.

Uiterlijk van een snorscooter

Op de markt zijn er veel verschillende modellen snorscooters te vinden en deze variƫren van een fietsmodel tot een scootermodel. Echter zijn bromfietsen en snorscooters vaak lastig uit elkaar te houden, want technisch verschillen ze heel weinig van elkaar.

Het grootste voordeel van een snorscooter is dat je geen helm hoeft te dragen. Hierdoor hoef je dus niet continu met een helm te sjouwen waar je heen gaat. Heb je toch een helm? Dan kun je deze vaak kwijt in de ruimte onder het zadel waar je hem in kunt opbergen.

Daarnaast ben je met een snorscooter vaak sneller op locatie dan met een normale fiets. Je hoeft niet te trappen en je wordt dus ook niet moe. Ook om heerlijk te toeren is de snorscooter echt ideaal.