Integraalhelm

integraalhelm

Het is echt van belang dat je tijdens het rijden op je scooter een integraalhelm hebt die goed past op je hoofd, als je besluit om een helm aan te schaffen. Als je online een helm koopt, moet je altijd gebruik maken van een matentabel.

Zo is een goed passende helm niet alleen belangrijk hoe het zit, maar het is ook ontzettend belangrijk voor de veiligheid van de bestuurder. Want een te ruime integraalhelm kan bij een ongeval juist voor extra gevaar zorgen.

Wat veel mensen niet beseffen is dat teveel spellingruimte voor extra letsel kan zorgen voor extra letsel. Maar een te krappe helm zorgt weer voor hoofdpijn en dat is niet wenselijk tijdens het rijden. Het voorkomen dat een integraalhelm in het begin strak aanvoelt, maar dit komt omdat de helm zich moet vormen naar het hoofd van de bestuurder.

Er zit geen verschil tussen integraalhelmen

Er zijn mensen die denken dat er een verschil zit tussen een integraalhelm voor een scooter of motor, maar niets is minder waar. Het is belangrijk om te weten dat een integraalhelm zowel voor de motor als de scooter geschikt is.

Het is een helm die ideaal bij slecht weer volledige bescherming biedt. Het is echt de meest veilige helm die er is, want het hoofd van de bestuurder is namelijk volledig beschermd. Vooral in vergelijking met een jethelm biedt een integraalhelm meer bescherming. Voor meer informatie kun je het beste de website scooteronderdelenshop.com bezoeken.